Accomodatie

Stal Maarse is een zeer gerenommeerde training en handelsstal, met uitgebreide faciliteiten en prachtige accommodatie. De 50 beschikbare plaatsen op ons complex zijn verdeeld over verschillende stallen, 14 buitenboxen, 29 binnenboxen en een gedeelte voor opfok en loopstallen. Verder zijn er spuit en poetsplaatsen met warm en koud water en een solarium ter beschikking.

Klanten kunnen gebruik maken van de 30×65 Eb en Vloed buiten rijbaan met vlokken bodem. Voor de spring en crosstraingen zijn vele hindernissen en mobiele crosshindernissen beschikbaar. De 20×40 binnen rijbaan heeft ook een vlokken bodem. Er zijn twee longeercirkels, en een overdekte 20 meter trainingsmolen. Bij goed weer kunnen de paarden op paddocks en weilanden geplaatst worden. Ook voor de hengsten zijn er 3 speciale hengstenpaddocks.


Tevens is het mogelijk om met de vrachtwagen mee te rijden naar vele wedstrijden en keuringen. Voor krachttraining of revalidatie kan er gebruik gemaakt worden van de 20 meter doorsnee Aquatraining.