Stal Maarse is een zeer gerenommeerd training en handelsstal, met uitgebreide faciliteiten en prachtige accommodatie. Sinds vele jaren begeleiden wij stagiaires van verschillende scholen bij hun opleiding. Onder andere voor de Nederlandse Hippische Beroepsopleidingen (NHB) te Deurne en het Clusius College te Alkmaar.

Om de werkzaamheden zo licht mogelijk te houden hebben wij het bedrijf zoveel mogelijk geautomatiseerd. Uitmesten met de shovel, vegen met de blazer en hooi en stro rijden met elektrische wagens. De werkzaamheden beginnen ‘s morgens om 08:00 uur met het voeren van de paarden en de eerste molengroep. Daarna worden de boxen doorgeschut, opgestrooid en hooi gegeven. Hierna wordt de stal aangeblazen.

Als de stallen klaar zijn wordt begonnen met het werken van de paarden. Dit varieert van training voor keuringen, zadelmak maken, aanrijden, vrijspringen en trainen van de wedstrijdpaarden. Door de vele takken van de paardensport die op ons bedrijf vertegenwoordigd zijn, krijgen leerlingen een afwisselende stageperiode. Intern is op ons bedrijf mogelijk. Hiervoor hebben wij een mooi twee kamerappartement met open keuken, douche en toilet ter beschikking. 

In het weekend wordt vrijwel iedere week gestart op dressuur-, spring- en eventingwedstrijden. Hierdoor kan ook veel wedstrijdervaring worden opgedaan.

Voor meer informatie of intressen kunt u mailen naar info@stalmaarse.nl