Welkom op de website van Stal Maarse. 

Stal Maarse is een zeer gerenommeerde training,- pension,- en handelsstal met een prachtige accommodatie en uitgebreide faciliteiten. 

Stal Maarse heeft vele jaren ervaring in het trainen en uitbrengen van dressuur-, spring- en eventingpaarden op nationale en internationale wedstrijden en keuringen, alsmede het showen van Arabisch volbloed paarden op regionale, nationale en Internationale shows.

Deze belangrijke ervaring is nodig om de meest geschikte paarden te vinden voor onze klanten in binnen en buitenland. Wij hebben paarden te koop welke bij ons gestald of in training staan. Daarnaast hebben wij zeer goede contacten zodat wij voor U het meest geschikte paard kunnen vinden. Vele nieuwe eigenaren in binnen en buitenland zijn u voorgegaan. Zo zijn de paarden die wij hebben getraind of verkocht te vinden in Spanje, Italië, Israël, Engeland, USA, Canada, België, Duitsland en Polen. 

Door hoge eisen te stellen aan verzorging en training alsmede aan de accommodatie en aanplanting is onze stal uitgegroeid tot een volwaardig paardensportcentrum waar het voor paard en eigenaar een plezier is om te verblijven.

Veel plezier met het bekijken van deze site.